Proslava petog rođendana TC Koprivnica // Mnoštvo posjetitelja uživalo u programu i popustima

18:13h
0
Koncert Ivana Zaka unatoč kišnom vremenu privukao velik broj ljudi // foto: Tomislav Jurenec

Modna revija //  // foto: Tomislav JurenecBrojni posjetitelji u subotu su proslavili peti rođendan Trgovačog centra Koprivnica, gdje ih je dočekalo pregršt iznenađenja, popusta i dobre zabave.

Mališane je posebno razveselio Sveti Nikola koji im je podijelio darove, a od 10 sati održavale su se i kreativne i Lino radionice, klinci su mogli oslikati svoje lice i pogledati lutkarsku predstavu.

Uslijedio je zabavni program u sklopu kojega su nastupali Ritmička skupina iz vrtića Tratinčica, BBoying – Kc breakdance, Mali glazbeni sastav KUD Delovi, Dječja grupa KUD-a Rudar Glogovac i ŠRK Ritam.

TC Koprivnica je za svoj peti rođendan donirao 5.000,00 kn udruzi „Volim život“ za MarijetuMogle su se degustirati i nove Podravkine krem juhe, a prihod od Dolcela torte išao je išao je za liječnje Marijete Bugarin.

Za nju je održana i modna revija u organizaciji Društva Naša Djeca i TC Koprivnica, u kojoj su mnogi mališani dobili priliku biti modeli, a modnom pistom prošetale su i osobe iz javnoga života Koprivnice.

Najveći se broj obožavatelja na kraju slavlja okupio na koncertu popularnog Ivana Zaka, koji je bio besplatan za posjetitelje.

KOMPLETNA FOTOGALERIJA

// foto: Tomislav Jurenec