26.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javna uprava

Provjerili smo kolike će božićnice dobiti zaposlenici gradskih i županijske uprave, pogledajte tko se najviše ‘isprsio’
P

Križevci isplaćuju 2900 kuna, Đurđevac i Koprivnica po 1750 kuna, Županija 1500, a Ludbreg prema proračunskim mogućnostima

Ne propustite

U jeku ekonomske krize i rasta cijena hrane i energenata, provjerili smo kakva je situacija s isplatom božićnica u javnom sektoru Podravine i Prigorja. Podsjetimo, prije nekoliko dana pisali smo o božićnicama u najvećim tvrtkama Podravine i Prigorja, a kakva je situacija po gradovima pročitajte u nastavku.

Najveća božićnica isplaćuje se u Križevcima, gdje su zaposlenici Uprave nagrađeni s 2900 kuna.

– Budući da je Vlada RH povisila neoporezivi dio na 5000 kuna, a sukladno Kolektivnom ugovoru koji je Grad dužan poštovati, 33 djelatnika gradske uprave (bez gradonačelnika i njegovog zamjenika) dobit će božićnicu od 2900 kuna – kažu iz Grada.

Grad Đurđevac će djelatnicima isplatiti prigodnu nagradu u povodu božićnih blagdana u iznosu 1750 kuna. Odgovorili su da je iznos određen na temelju pregovora sindikata javnih i državnih službi i Vlade, a jednaka božićnica isplaćena je i djelatnicima Grada Koprivnice.

Županijski službenici ove će godine biti bogatiji za 1500 kuna.

– Kolektivnim ugovorom za službenike i namještenike u upravnim tijelima Koprivničko-križevačke županije (dodatkom VII.) ugovoreno je kako će se službenicima/namještenicima ove godine isplatiti nagrada za božićne blagdane u neto iznosu od 1500 kuna – navode iz Županije.

Poslali smo upit i u Grad Ludbreg, gdje nam je pročelnica Upravnog odjela za financije i komunalni sustav Irena Kučina., poručila da 22. prosinca donose Proračun za 2023. godinu, a hoće li ili neće božićnice biti isplaćene, ovisi o proračunskim mogućnostima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Promocija upisa

FOTO Koprivničke škole predstavile što nude budućim učenicima, može se birati između 60-ak zanimanja

Obrtnička škola Koprivnica, Srednja škola Koprivnica i Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica danas su se predstavile u prostoru Centra kompetentnosti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×