Provjerite bogat program Festivala priča, legendi i mitova

0

LegendExpo – festival priča, legendi i mitova Križevaca i Kalničkog prigorja održat će se od 18. travnja do 1. svibnja u križevačkoj Gradskoj knjižnici Franjo Marković.

Prvi tjedan programa prepun je aktivnosti i radionica za djecu na teme legendi i mitova Križevaca i Kalničkog prigorja, čitanja bajki uz svakodnevne likovne, literarne radionice i pričaonice za djecu.

Drugi dio programa započinje u ponedjeljak, 25. travnja otvorenjem izložbe LegendExpo – putujuće izložbe autorskih radova na temu legendi, mitova i narodnih priča Hrvatske eminentnih umjetnika, crtača, ilustratora, fotografa te drugih vizualnih umjetnika. Usto, bit će predstavljen projekt Etimologija, predaje i mitska bića kalničkog kraja Centra za eksperimentalnu arheologiju iz Zagreba uz gostovanje Lidije Bajuk.

Organizatori manifestacije su Turistička zajednica grada Križevaca i Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci u suradnji s Udrugom Val kulture i Centrom za eksperimentalnu arheologiju.

- Oglas -

Detaljni program možete pogledati ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime