18.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odluka đurđevačkih vijećnika

Prvi puta u Hrvatskoj birački odbori neće biti plaćeni na izborima za mjesne odbore
P

Na ovaj način želi se isključiti utjecaj političkih stranaka i opcija na poslove koji su čisto lokalnog i komunalnog karaktera, rekao je Željko Lacković.

Ne propustite

Gradsko vijeće Grada Đurđevca odlučilo je da se izbori za mjesne odbore neće održati u isto vrijeme kada i lokalni izbori, ali i da članovi biračkih odbora neće dobiti naknadu.

– Po prvi puta u povijesti Hrvatske pokušat ćemo provesti izbore za članove vijeća mjesnih odbora uz pomoć volontera bez plaćanja naknada članovima biračkih odbora. Na ovaj način želi se isključiti utjecaj političkih stranaka i opcija na poslove koji su čisto lokalnog i komunalnog karaktera, a sve kako bi se postigla bolja suradnja mjesnih odbora, Grada i onoga tko će biti izabran na lokalnim izborima – objasnio je odluku gradonačelnik Željko Lacković.

Izbori za mjesne odbore održat će se 30. srpnja 2017. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×