Megdan u gradu Picoka

Prvog vikenda u rujnu u Đurđevcu natjecanje u ispijanju pive i koncert grupe Pravila igre i Opće opasnosti

U petak 1. rujna u 19.00 sati na Trgu sv. Jurja održat će se Megdan beer tournament - kvalifikacije u ispijanju piva, dok će poslije natjecanja na bini nastupiti domaća grupa Enigma kao predgrupa poznatoj grupi Pravila igre.

14:30h
0
Pravila igre
Foto: Press

Grad Đurđevac i Turistička zajednica grada Đurđevca organiziraju vikend pun događanja. U petak 1. rujna u 19.00 sati na Trgu sv. Jurja održat će se Megdan beer tournament – kvalifikacije u ispijanju piva, dok će poslije natjecanja na bini nastupiti domaća grupa Enigma kao predgrupa poznatoj grupi Pravila igre.

Dan poslije, u subotu 2. rujna u 10.00 prijepodne kod utvrde Stari grad održat će se Megdan kids tournament – natjecanje djece u starinskim sportovima i dječjoj alci.

Istog dana nešto kasnije, oko 19.00 uvečer, počet će finalno natjecanje Megdan beer tournamenta u ispijanju pive, te za one snažnije Megdan muscle tournament – natjecanje u obaranju ruke.

Nakon natjecanja počet će i glazbena večer na kojoj će grupa Autoput biti predgrupa glavnim zvijezdama večeri, grupi Opća opasnost.

Za sva natjecanja prijaviti se možete na mail tzdjurdjevac@gmail.com ili osobno u ured Turističke zajednice grada Đurđevca.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW