17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PA DOKLE VIŠE GOSPODO IZ HŽ-a

Putnici “zatočeni” u vlaku već pet sati, Hrvatske željeznice ne mare za njih pa su osuđeni na čekanje rezervnog prijevoza
P

Mi koji redovito putujemo vlakom navikli smo se na svakakve situacije pa nam novost i problem ne bi bio prijelaz iz jedne kompozicije u drugu na otvorenoj pruzi. Valjda će uskoro naći neki vlak koji će nas konačno odvesti do Koprivnice kaže ogorčena putnica

Ne propustite

Pa dokle više riječi su s kojima bi se najlakše opisao novi gaf Hrvatskih željeznica.

Opet su nam se obratili ogorčeni putnici koji su već pet  sati „zatočeni“ u putničkom vlaku na otvorenoj pruzi između Čulinca i Sesvetske Sopnice. Oni su krenuli na put prema Koprivnici s putničkim vlakom iz Zagreba u 16.02 sati, a nevrijeme je uzrokovalo pad napona na jednom kolosijeku.

Ipak, kažu oni, to ne može biti izgovor da ih Hrvatske željeznice ostave pet sati u vlaku da čekaju, a ni toalet ne radi što im zadaje dodatne probleme.

Foto: čitatelj

– Pored našeg vlaka prošla su još dva prema Koprivnici i nijedan se nije zaustavio da bi preuzeo nas koji također putujemo u tom smjeru. Dosta putnika je nasilno otvorilo vrata i o vlastitom aranžmanu se snašla za daljnji prijevoz – kaže nam ogorčena putnica.

 

Nikome u „zatočenom“ vlaku, dodaje ona, nije jasno zašto Hrvatske željeznice ne mogu naći rezervnu soluciju s kojom bi i oni konačno krenuli prema svom odredištu.

– Mi koji redovito putujemo vlakom navikli smo se na svakakve situacije pa nam novost i problem ne bi bio prijelaz iz jedne kompozicije u drugu na otvorenoj pruzi. Valjda će uskoro naći neki vlak koji će nas konačno odvesti do Koprivnice gdje smo po redovnom voznom redu trebali stići u 17.43 sati. Sad je 21 sat, a mi smo na istom mjestu kao u 16.13 sati – kaže ogorčena putnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Dvije dame današnje su slavljenice!

Anastazija i Bosiljka današnje su slavljenice. Anastazija je prilagodljiva, prirodna, ambiciozna, poticajna, uredna, pustolovna, poletna, samostalna, vesela i simpatična osoba. Bosiljka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×