Putokazi u prirodnoj veličini omiljenih nam likova Rensansnog festivala bit će postavljeni po gradu, a vi možete odabrati koji vam je najdraži

0
Putokazi u prirodnoj veličini omiljenih nam likova Rensansnog festivala bit će postavljeni po gradu, a vi možete odabrati koji vam je najdraži
Foto: Sanjin Bojić

Izrađuju se putokazi u prirodnoj veličini dobro poznatih domaćih likova Renesansnog festivala, poručuju iz Turističke zajednice grada Koprivnice.

Tako će s interakcijom s povijesnim likovima poput hrabrih vitezova, dama, starih zanata, prosjaka, gubavaca, dvorskih luda, dželata i ostalih posjetitelji moći dodatno doživjeti jedinstven, atraktivan te zabavan povratak u povijest.

Putokazi će biti postavljeni na frekventnim lokacijama i ulazima u grad te će usmjeravati posjetitelje prema lokaciji turističke manifestacije Renesansnog festivala.

Zato na Facebooku Renesansnog festivala traje nagradna igra. Naime, u fotogaleriji je 20 različitih likova među kojima se bira najbolji, a bit će to onaj koji će osvojiti najviše lajkova. Slučajnim odabirom izabrat će se deset osoba koje su lajkale fotku.

Kao nagradu navode da daruju najnovije izdanje KRIGLE Renesansnog festivala. Nagradna igra traje do 12. ožujka, a u njoj možete sudjelovati i vi. Prođite galerijom i dajte svoje glasove najboljima!

Foto: Facebook
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Nema postova za prikaz