4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Županijska udruga slijepih

Radionica o snalaženju nakon gubitka vida
R

Ne propustite

Kroz aktivnosti korisnici su dobili priliku zadovoljiti svoje društvene potrebe, a sudjelujući u društvenim igrama naučili su i kako djelovati unutar tima.

U sklopu provedbe druge godine programa Priprema, pozor, SAD Samopouzdani, Aktivni, Društveni, u četvrtak je za članove Udruge slijepih koprivničko-križevačke županije i korisnike programa, održana komunikacijska radionica i natjecanje u društvenim igrama prilagođenim osobama s oštećenjem vida.

S obzirom da slijepe osobe zbog oštećenja vida spadaju u društvenu skupinu koju je najlakše isključiti iz komunikacije, vrlo je važno da nakon gubitka vida nastave razvijati svoje komunikacijske vještine i tehnike samozastupanja, ali i preostala osjetila.

Stručni izvoditelj aktivnosti tako je kroz praktične vježbe s korisnicima, poradio na prijemu i klasifikaciji informacija.

Kroz aktivnosti korisnici su dobili priliku zadovoljiti svoje društvene potrebe, a sudjelujući u društvenim igrama naučili su i kako djelovati unutar tima, razvili svoj natjecateljski duh, a ujedno su testirali svoja osjetila sluha i opipa.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×