Radovi u Potočnoj uvod u projekt vrijedan 4,4 milijuna kuna

18:30h
0
120726-radovi-potocna

Danas su započeli radovi na izgradnji oborinske kanalizacije u dijelu Potočne ulice. Kanalizacija bi trebala biti završena u listopadu, a vrijednost investicije je 1.062.00,00 kuna. Ovi su radovi prva faza većeg projekta u kojoj će biti rekonstruirana i Mosna ulica.

Radove je otvorio predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice Zoran Gošek. Radovi u Potočnoj dio su veće rekonstrukcije u koju će biti uključena i Mosna ulica. Nakon što se završi kanalizacija u Potočnoj, rekonstruirat će se 230 metara prometnice u dijelu te ulice. U isto će se vrijeme rekonstruirati i 507 metara prometnice u Mosnoj ulici, a na raskrižju Mosne i Potočne sagradit će se rotor. Obje ulice dobit će i nove pješačko biciklističke staze, a projekt Mosne ulice predviđa i 17 parkirališnih mjesta.


Ukupna vrijednost projekta je oko 4,4 milijuna kuna. Od tog iznosa na kanalizaciju u Potočnoj otpada već spomenutih 1,06 milijuna, za prometnicu u toj ulici izdvojit će se 850 tisuća, a radovi u Mosnoj koštat će 2,5 milijuna kuna.

čitam...