Nagradnjača

RAJ ZA SLADOKUSCE Evo tko će uživati u fenomenalnoj torti iz Slastičarnice Zagorje

Slastičarnica Zagorje nalazi se u Ulici Ivana Generalića 3, u poslovno-stambenoj zgradi Martinovka.

13:00h
0
Poklon torta slastičarnice Zagorje // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Portal ePodravina.hr za svoj četvrti rođendan poklanja vam prefinu Rocher tortu iz slastičarnice Zagorje, a sada i znamo sladokusca koji će je dobiti!

U torti će uživati Silvija Tot, čestitamo!

Slastičarnica Zagorje nalazi se u Ulici Ivana Generalića 3, u poslovno-stambenoj zgradi Martinovka. Iako se nalazi na toj lokaciji 20-ak godina, od sredine prošle godine preuzeli su je novi vlasnici i potpuno preuredili, od interijera pa do ponude slastica.

Poklon torta slastičarnice Zagorje // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Damir Kolarić i njegova sestra Branka Kolarić Medved od 2005. godine vode tvrtku za proizvodnju i prodaju kolača Slatke delicije. Krenuli su doslovno iz vlastitog dvorišta, iz garaže, kao posao u kojemu je sudjelovala cijela obitelj. Danas imaju 16 zaposlenih, poznati su u cijelom kraju, ali i šire – njihovi kolači traženi su i u susjednim županijama. Svega toga ne bi bilo, kaže nam Damir, bez velike podrške njegovih roditelja.

Kako sam kaže, preuzimanjem Zagorja željeli su stvoriti ugodno mjesto i kojemu se može sjesti, pojesti fini kolač, torta ili sladoled, napraviti mjesto na kojemu će obitelji i prijatelji rado provoditi vrijeme. U izradi slastica važna im je kvaliteta, da se izbjegne industrijski “štih” kolača kakav imaju mnoge slastičarnice te da su svi okusi, mirisi i teksture oni pravih domaćih kolača.

Kontinuirano ulažu o profesionalnu opremu i uređaje i ništa ne prepuštaju slučaju. Danas nude 20-ak vrsta kolača, torti i pita, tijekom sezone i najbolji sladoled u gradu, a pripremaju kolače i za svadbe, krstitke, pričesti i ostale prigode, sve po želji kupaca.

Poklon torta slastičarnice Zagorje // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Poklon torta slastičarnice Zagorje // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

čitam...
Loading...