9.3 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!
Š

Ovaj put ne radi se o linijama nego o kružnim tragovima, kako on navodi "dima iz avionskog motora". 

Ne propustite

“Čisto” nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije se odgovor na pitanje, no mnogim teoretičarima zavjere to nije dovoljno. “Chemtrails”, ili po naški zaprašivanje kemikalijama otkud i dolazi taj naziv. Čime točno i u koju svrhu ostaje nejasno.

Na facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija jedan je korisnik podijelio fotografije i video neobičnih tragova na nebu. Ovaj put ne radi se o linijama nego o kružnim tragovima, kako on navodi “dima iz avionskog motora”.

neuobičajen trag
Neuobičajen trag u Zagorju // Foto: Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija

Nažalost po teoretičare zavjere, nije dim nego kondenzacijski trag iz aviona koji je letio baš kružno kao što se i vidi prema tragovima. Navodno se u to vrijeme održava Zagorski WRC auto rally pa je riječ moguće samo o zračnoj predstavi za posjetitelje.

Komentari na objavu su vrhunski…

“Ne valja mu katalizator”, “Audi 3.0 TDI”, “Indijanci šalju dimne signale, u teškoj svađi su oko grunta, susjed je postavio šator pola metra na njegovo”, samo su neki od šaljivih komentara.

neuobičajen trag
Foto: Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×