6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Raspisan natječaj za direktora Podravke Vegete
R

Ne propustite

100511-palcic-mUpravni odbor RK Podravke raspisao je natječaj za direktora kluba. Mjesto je ostalo upražnjeno nakon odlaska dosadašnjeg direktora Marijana Domovića, dok je do objave rezultata natječaja v.d. direktorice Božica Palčić.

Natječaj je objavljen u dva koprivnička tjednika: u petak u Glasu Podravine i u ponedjeljak u Podravskom listu. Molbe će se predavati do 17. svibnja, svi kandidati, koji će sudjelovati na natječaju, bit će pozvani na razgovor, a rezultati natječaja bit će objavljeni u roku od mjesec dana od zadnjeg dana predaje prijava.

Za opće uvjete natječaja kandidati moraju imati visoku ili višu stručnu spremu i radno iskustvo na poslovima u vezi sa sportskim djelatnostima. Od posebnih uvjeta izdvajamo zahtjev za aktivno poznavanje stranih jezika, uz obavezni engleski.

Novoizabrani direktor ili direktorica imat će mandat od četiri godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×