Nadzor prometa

Rekorder vikenda vozio pod popriličnim utjecajem alkohola

13:52h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu u 23.20 sati u Ulici Ivana Lepušića u Križevcima, kada je 36 -godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od čak 2,23 promila.

Tijekom vikenda na području Policijske uprave koprivničko–križevačke zabilježena je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Nesreća je zabilježene zbog nepropisne vožnje unatrag, a prouzročio ju je vozač pod utjecajem alkohola.

Sankcionirana su 124 prometna prekršaja, od čega 23 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i 40 upravljanja vozilima nepropisnom i neprilagođenom brzinom. Na triježnjenju su zadržana dva vozača, a jedan je uhićen.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu u 23.20 sati u Ulici Ivana Lepušića u Križevcima, kada je 36 -godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,23 promila. Vozač je uhićen, te protiv njega slijedi provođenje prekršajnog postupka.

Najveće prekoračenje ograničenja brzine kretanja utvrđeno je u nedjelju u 13 sati u Velikoj Mučnoj, gdje je vozač osobnim automobilom jurio brzinom od 100 kilometara na sat, iako je brzina ograničena na 50 kilometara na sat.

čitam...