16.8 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Na filozofskom fakultetu

Renato Labazan interaktivnim predavanjem predstavio studentima potencijal Renesansnog festivala
R

Ne propustite

Interaktivnom predavanju s nekoliko renesansnih likova (kmet, dama, mušketir) prisustvovalo je pedesetak studenata.

Renato Labazan, autor Renesansnog festivala, pozvan je kao gost predavač na Filozofski fakultet, gdje je i sam diplomirao povijest i geografiju.

Tamo je studentima povijesti predstavio načine na koje valorizirati povijesna i geografska znanja i pretočiti ih u potpuno novi gospodarski projekt, i to na turistički nerazvijenom području, što je iznimno težak zadatak. Renesansni festival svojim primjerom porušio je i te stereotipe i zato je sve traženija tema na fakultetima, kongresima i simpozijima širom Hrvatske.

Interaktivnom predavanju s nekoliko renesansnih likova (kmet, dama, mušketir) prisustvovalo je pedesetak studenata koji su naučili kako iskoristiti svoju profesiju i stečeno znanje na gospodarskom i turističkom polju.

Ovo je predavanje jedno u nizu predavanja održanih ove godine u brojnim gradovima diljem Hrvatske, a neka su već ugovorena za narednu godinu što dovoljno govori o potencijalu projekta i interesu publike.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Intervencije

[FOTO] NEVRIJEME Olujni vjetar lomio stabla, rušio krovove i napravio veliku štetu

Veliko nevrijeme s kišom i jakim vjetrom jučer je zahvatilo velik dio Hrvatske, između ostaloga i naše krajeve. Najgore je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×