Ribolovci svome gradu // Vikend uz fiš i kotlovinu

20:59h
0
S jedne od prijašnjih manifestacija

Ovogodišnja manifestacija Ribolovci svome gradu,  održat će se ovoga vikenda, u subotu i nedjelju,  na Zrinskom trgu i Trgu bana Josipa Jelačića.

U okviru dvanaeste po redu manifestacije, bit će različitih sadržaja i svatko će moći pronaći nešto što će ga zanimati. Održat će se natjecanje u pripremi fiš-paprikaša, lov ribe udicom iz bazena, prezentacija i prodaja ribolovnog pribora, alata i opreme za pripremu ribe.


Posjetioci će moći kušati jela od ribe fiš, rašlje i kotlovinu te pratiti bogati  kulturno umjetnički program. Bit će tu i izrade drvenog čamca na starinski način, prezentacije starih zanata, stići će i kiparsko-keramička kolonija, a ribolovci će se natjecati pod nazivom IV Kup grada Koprivnice u sportskom ribolovu. Uz to, bit će i velika ponuda ribljih specijaliteta raznih proizvođača (kobasica, sušena riba, riblja pašteta) i  sajam rabljene ribolovne opreme.

Organizator manifestacije je  Športski ribolovni klub Koprivnica, suorganizator je Turistička zajednica grada Koprivnice te glavni partner Grad Koprivnica.

čitam...