17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
treća hrl sjever

RK Koprivnica Noa gazi po ligi unatoč financijskim problemima glavnog sponzora, Cahunek: Nosimo njihovo ime i dalje, zadužili su nas, Turk: Favoriti smo za osvajanje
R

Ne propustite

Nakon sedam kola imaju 6-0-1. Šest pobjeda, nula neriješenih i jedan poraz, skor je to koji možete vidjeti pokraj imena RK Koprivnica Noa u Trećoj HRL Sjever. I prvoplasirani su na tablici. Rezultat je to koji raduje sve u klubu, posebno nakon loše prošle sezone u 2. HRL, a isto tako i nakon vijesti da im glavni sponzor Hangar 18 ima financijske probleme. Za kometar stanja u klubu upitali smo prvo glavnu osobu, predsjednika Zvonimira Cahuneka.

– Hangar je u fazi restruktuiranja i predstečajne nagodbe, ali mi smo odlučili nastaviti nositi njihovo ime sve dok se situacija ne završi. Toliko su nas zadužili proteklih godina. Vidjet ćemo što se bude dešavalo dalje, nosit ćemo njihovo ime. Dogovorena je daljnja suradnja, pokušavaju se naći novi modeliteti suradnje, jasno je da ne mogu više pomagati s istim iznosom sredstava – govori predsjednik Zvonimir Cahunek.

– Imamo isto štednju i to. Dok je dobra atmosfera ima i dobrih rezultata. Osim seniorske, dobre rezultate ostvaruju i mlađe selekcije

Zacrtali smo si dva plana, jedan je povratak seniora u Drugu ligu, a drugi je ulazak mlađih kadeta u Jedinstvenu kadetsku ligu. što se rezultata tiče nismo nigdje još skrenuli s puta. Dječaci 2006./2007. su u velikoj šansi da ponove uspjeh i da idu na završnicu državnog prvenstva – rekao je predsjednik Zvonimir Cahunek.

Rezultati su jako zadovoljavajući na svim nivoima. Prošle godine seniori su u Drugoj HRL malo ‘štekali’ s gostovanjima, govori predsjednik, znali su na gostovanja otići s osam, devet igrača. Ove godine situacija je drugačija, u kadru je 22 igrača, u zapisniku ih može biti 16 i zapisnik je popunjen svaku utakmicu.

Za igračku stranu zadužen je trener Filip Turk koji je otkrio svoje viđenje ekipe.

Filip Turk // Foto: Matija Gudlin
Filip Turk // Foto: Matija Gudlin

– Dosta smo zeleni, neiskusni. Ima nas, treniramo, imamo volje. Imamo mladu ekipu koja, kad naiđe na nekog iskusnijeg, malo zapne. Ipak, dobro smo krenuli, mi smo jedan od favorita za osvajanje. Ima tu još ekipa koje su i jače od nas, konkretno tu mislim na Varaždin kojeg smo uspjeli doma pobijediti jedan razlike. Sezona bude duga, bude tu uspona i padova, bit će svega – kazao je.

– Možemo postaviti visoke ciljeve i to sve stoji, ali s obzirom na mogućnost treniranja dosta će biti teško. Dečki su super, ali ima studenta, ima zaposlenih. S obzirom na sveukupnu situaciju dobro guramo – riječi su Turka kojeg sada čeka okršaj njegove Koprivnica Noe s Bjelovarom, petoplasiranom momčadi prvenstva.

– Znam da su mlada ekipa koja može trčati, koja trenira svaki dan, koja ima glavu i rep. U odnosu na njih smo ipak iskusniji. Protiv Nedelišća koje je praktično veteranska ekipa smo prelako pokleknuli. Teško mi je prognozirati kako će biti protiv Bjelovara, nisam zadovoljan pristupom ‘lako ćemo’ u domaćim utakmicama, ne želim da nam se obije o glavu. Ako nismo 100 posto unutra, ako pristup nije maksimalan mi sa svim ekipama možemo imati problema – jasan je bio Filip Turk.

Do kraja polusezone sigurno neće biti Peričića kojem je pukla tetiva na zadnjem članku prstenjaka i bez njega će morati. Utakmica Koprivnica Noe i Bjelovara igra se u subotu u dvorani Gimnazije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×