27.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

RK Podravka u pripremi za preoblikovanje, plaće redovite
R

Ne propustite

Uskoro će uslijediti saziv Skupštine RK Podravke na kojoj će glavna točka dnevnog reda biti preoblikovnje kluba u sportsko dioničko društvo, uz prethodno revizorsko izvješće. U tom smislu Upravni odbor RK Podravke, na sjednici održanoj u utorak poslije podne, pod predsjedanjem predsjednika Jorna Pedersena, donio je odluku o započinjanju obaveznog postupka sukladno člancima 41 i 44 Zakona o sportu. Skupština će se održati vjerojatno 17. lipnja.

Predsjednik Jorn Pedersen i zamjenica direktorice Ljerka Vresk zaduženi su za pripremu i započinjanje obaveznog preoblikovanja, a posebno za pristupanje izradi potrebnog elaborata o obaveznom preoblikovanju. Nakon toga znat će se hoće li biti samo jedan, ili dva dioničara, ili više njih.

Za konkretne poteze čeka se potrebna odluka Vlade RH, a računa se da će ona biti donijeta ovoga tjedna, kao i nakon toga odluka Gradskog vijeća grada Koprivnice. RK Podravka je među prvim sportskim udrugama u Hrvatskoj koja pristupa preoblikovanje nakon HNK Rijeke, KK Zadra, HNK Hajduka…

Na sjednici Upravnog odbora zamjenica direktorice Ljerka Vresk obavijestila je o financijskom stanju, žiro-račun je u plusu, a RK Podravka redovito isplaćuje plaće igračicama, trenerima i klupskim djelatnicima: isplaćena je i plaća za travanj. Sukcesivno se podmiruju i druge obaveze.

Je li to dovoljan signal za kvalitetno popunjavanje sastava za novu sezonu? I o tome se detaljno raspravljalo na sjednici Upravnog odbora, a javnost je o potpisima novih ugovora redovito obaviještena, kako na klupskim internetskim stranicama, tako i u drugim medijima. Osam igračica ima uredne profesionalne ili stipendijske ugovore, s jednom novom igračicom sve je dogovoreno, s nekoliko razgovori se vode dnevno.

Izvor: RK Podravka

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo 2024.

FOTO/VIDEO Sve staje kada Hrvatska igra, cijela Pitomača gleda Vatrene u centru

Vatreni se u Njemačkoj bore na nogometnom terenu sa Španjolcima u prvoj utakmici Eura 2024., a utakmica se prati...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×