prva hrl za žene

RK Podravka Vegeta organizira besplatan put na sutrašnju utakmicu protiv Lokomotive, evo gdje se prijaviti

Navijači su u ovom trenutku potreban vjetar u leđa i osmi igrač, a RK Podravka i glavni sponzor Podravka organiziraju prijevoz navijača na utakmicu u Zagreb.

11:08h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

U utorak, 29.siječnja, u 18 sati, rukometašice Podravka Vegete gostuju u Zagrebu kod domaćina Lokomotive gdje je na rasporedu ogled 11. kola 1. HRL za žene.

U derbi obje ekipe ulaze s jednakim brojem bodova, a Podravka Vegeta i Lokomotiva do ovog trenutka nisu upisale poraz pa je ovaj ogled vječnih sportskih rivala od iznimne važnosti za ekipe koje su izravni konkurenti za ovogodišnji naslov.

Navijači su u ovom trenutku potreban vjetar u leđa i osmi igrač, a RK Podravka i glavni sponzor Podravka organiziraju prijevoz navijača na utakmicu u Zagreb. Polazak je iz Koprivnice, a svoje prijave možete uputiti na e-mail adresu: press@rk-podravka.hr, osobno u prostorijama RK Podravke i na broj mobitela 0994659989.

Za prijavu je potrebno vaše ime i prezime te broj osobne iskaznice sutra do 8.30 sati, a odlazak na utakmicu je besplatan. O mjestu i vremenu polaska bit ćete obaviješteni danas do 16 sati putem službene stranice RK Podravke, Facebooka te Instagrama.

NAPOMENA Maloljetne osobe mogu ići na utakmicu isključivo u pratnji roditelja.

čitam...