U SISKU

RK Šoderica osvojio mnoštvo medalja u daljinskom plivanju perajama

Natjecanje je održano 15. lipnja u Sisku, a u ekipi RK Šoderice su bili: Mihael Šestak, Jakov Buhinjak, Tristan Horvat, Leo Bradić, Tin Terščec, Marin Sabol, Paula Radotović, Rea Vuk i Alanna Štefanec.

11:08h
0

Ronilački klub Šoderica osvojio je mnoštvo medalja u drugom kolu Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama. Natjecanje je održano 15. lipnja u Sisku, a u ekipi RK Šoderice su bili: Mihael Šestak, Jakov Buhinjak, Tristan Horvat, Leo Bradić, Tin Terščec, Marin Sabol, Paula Radotović, Rea Vuk i Alanna Štefanec.

U disciplini 3 100 metara je Mihael Šestak apsolutno briljirao te osvojio 2 zlata za prvo
mjesto u kategoriji juniori te apsolutno s vremenom 26:01:00.

U disciplini 1 100 metara u kategoriji mlađih kadeta prvo mjesto je osvojio Tin Treščec, a treće mjesto u istoj kategoriji pripalo je Marinu Sabolu.

U kategoriji kadeta prvo mjesto je također pripalo Tinu Treščecu, drugo Jakovu Buhinjaku, treći je bio Tristan Horvat, četvrti Leo Bradić, a osmo mjesto pripalo je Marinu Sabolu.

Od mlađih kadetkinja, najbolja je bila Paula Radotović koja je osvojila drugo mjesto, a treće mjesto je pripalo Rei Vuk.

Kadetkinje su također bile vrlo uspješne pa je tako Alanna Štefanec osvojila prvo mjesto, Paula Radotović treće, a Rea Vuk četvrto.