Rukometaši Koprivnice u nedjelju otvaraju drugoligašku sezonu

06:50h
0
Vratar Zvonimir Cmarko bit će jak adut Koprivnice u Drugoj ligi // Foto: Arhiva

Rukometaši Koprivnice ponovno su drugoligaši, u nedjelju će odigrati svoju premijernu utakmicu u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi – sjever u novoj sezoni u kojoj će ugostiti momčad Požege.

Susret je na rasporedu u nedjelju, 29. rujna s početkom u 18 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića.

U odnosu na prošlu sezonu, trener Nenad Smiljanec više ne može računati na Filipa Turka i Danijela Udovičića, dok su novi igrači Dino Grgec (Ludbreg MB) i Krunoslav Hunjak (KTC Križevci).

– Nismo pripreme obavili na najbolji mogući način zbog velikog broja izostanaka igrača s treninga, no vjerujem da će za utakmicu s Požegom dečki to nadoknaditi motivacijom i željom za dokazivanje u Drugoj ligi – rekao je trener Koprivnice Nenad Smiljanec.

POZIV DJEČACIMA U ŠKOLU RUKOMETA

Rukometni klub Koprivnica upisuje u rukometnu školu dječake rođene 2002. godine i mlađe, kao i one rođene 2004. godine i mlađe

Svi zainteresirani dječaci koji bi željeli trenirati i igrati rukomet, te se natjecati na raznim županijskim i državnim natjecanjima i turnirima mogu se javiti na brojeve telefona trenera rukometne škole: Filip Šalamon – 095 800 0815 i Igor Stubičar 099 674 7268.