Sa 1,66 promila izvrijeđao i ošamario suprugu, pa prenoćio u policiji

09:56h
0
Ilustracija

Tri su osobe zadržane do otriježnjenja, a zabilježena su čak četiri nasilnička ponašanja u obitelji tijekom protekla 24 sata na području djelovanja Policijske uprave koprivničko-križevačke. Dva su se slučaja obiteljskog nasilja dogodila u Koprivnici te jedan u Kloštru Podravskom, a tri su osobe zadržane do otriježnjenja.

Najnasilniji je bio 47-godišnji muškarac iz Koprivnice, koji se verbalno i fizički obračunao sa svojom 39-godišnjom suprugom.

Naime, sukob koji se odigravao tijekom noći, oko 1.30 sati u nedjelju, 23. ožujka u obiteljskoj kući započeo je verbalnim napadom. No pogrdne riječi koje je uputio na račun svoje supruge nisu bile dovoljne nasilnom muškarcu. Naime, nakon što ju je dobro izvrijeđao, dva puta ju je i ošamario u predjelu lica. Potom je suprugu pokušao udariti i nogom u tijelo, no srećom, ona je udarac uspjela izbjeći.

Supruga je odbila liječničku pomoć, a po dolasku policijskih službenika je utvrđeno kako je 47-godišnjak bio pod utjecajem alkohola od 1,66 promila te je u posebnim policijskim prostorijama zadržan do otriježnjenja.

Protiv njega će biti redovnim putem upućen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.

čitam...
Loading...