cvjećarstvo

Sajam Križevci u cvijeću održat će se od 16. do 18. travnja

Manifestacija okuplja proizvođače cvijeća, promovira cvjećare, domaće radinosti i malu vrtnu mehanizaciju, te omogućava posjetiteljima kupnju cvijeća i mehanizacije po sajamskim cijenama.

08:28h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ukoliko epidemiološke mjere dozvole, manifestacija Križevci u cvijeću održat će se od 16. do 18. travnja. Bilo bi to drugo izdanje s obzirom da se prošle godine sajam nije održao zbog lockdowna.

Članovi Organizacijskog odbora razgovarali su o pripremi programa sukladno preporučenim epidemiološkim mjerama te se složili da se krene s objavom javnog poziva za izlagače na sajmu. Zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević osvrnuo se na prvo izdanje ovog sajma koje je održano 2019. godine, zadovoljan je odazivom posjetitelja i organizacijom.

Podsjetimo, manifestacija Križevci u cvijeću okuplja proizvođače cvijeća, promovira cvjećare, domaće radinosti i malu vrtnu mehanizaciju, te omogućava posjetiteljima kupnju cvijeća i mehanizacije po sajamskim cijenama.

Na sajmu je predviđena prodaja cvijeća, sadnica, lončanica, trajnica, kaktusa, sukulenata, ukrasnog bilja, grmlja i drveća, ljekovitog i začinskog bilja, sjemena, lukovica, gomolja, rezanog cvijeća, motiva cvijeća kroz razne tehnike umjetnosti i slično kao i strojeva i alata za hortikulturu, supstrata za sadnju drveća i ukrasnog bilja, zaštitnih sredstava, vrtne opreme te strojeva, vozila i ostalog.

Foto: Grad Križevci