1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pojačani nadzor brzine

Sankcionirano gotovo 250 prekoračenja brzine, a rekorder je jurio 140 kroz naselje
S

Najveća izmjerena brzina kretanja u naselju zabilježena je 23. travnja u 14.53 sati u Ulici kralja Zvonimira u Reki, kada je vozač upravljao osobnim automobilom brzinom od 138 kilometara na sat, iako je brzina ograničena na 60 kilometara na sat.

Ne propustite

U razdoblju od 17. do 23. travnja na području PU koprivničko – križevačke proveden je pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

- Oglas -

Sankcioniran je 391 prekršaj, od čega je 249 prekršaja vezanih uz brzinu kretanja vozila (64 posto).

Radi prekršaja nepoštivanja ograničenja brzine kretanja naplaćeno je 11 novčanih kazni, uručene su četiri obavijesti o počinjenom prekršaju, podnijeta su 172 optužna prijedloga odnosno izvješća o počinjenom prekršaju, te su izdane 62 mjere pisanog upozorenja.

Najviše je sankcionirano prekoračenja brzine kretanja od 20 do 30 kilometara na sat, njih 145. Utvrđena su 53 prekršaja prekoračenja od 30 do 50 kilometara na sat, 41 od 10 do 20 kilometara na sat i tri iznad 50 kilometara na sat. Van naselja su utvrđena tri prekršaja prekoračenja brzina kretanja (dva od 10 do 30 kilometara na sat i jedan od 30 do 50 kilometara na sat).

- Oglas -

Najveća izmjerena brzina kretanja u naselju zabilježena je 23. travnja u 14.53 sati u Ulici kralja Zvonimira u Reki, kada je vozač upravljao osobnim automobilom  brzinom od 138 kilometara na sat, iako je brzina ograničena na 60 kilometara na sat.

Najveća brzina izvan naselja zabilježena je 19. travnja u 14.44 sati na otvorenom dijelu ceste između Koprivnice i Peteranca na državnoj cesti D-41, kada je 60-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom brzinom od 125 kilometara na sat (ograničenje 90 kilometara na sat).

U razdoblju provedbe pojačanog nadzora brzine kretanja zabilježene su četiri prometne nesreća uslijed neprilagođene brzine, od čega dvije s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, a jedna lakše.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreg domaćin

FOTO Ljubitelji dobre kapljice okupili se na najvećoj izložbi mladih vina u Hrvatskoj, ocijenjeno više od 400 uzoraka, evo koja su proglašena šampionima

Chardonnay Vinske kuće Kirić, u kategoriji bijelih vina, te merlot Stjepana Vučemilovića, u kategoriji crnih vina, proglašeni su šampionima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti