14.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sastao se županijski Savjet za zdravlje
S

Ne propustite

Kako saznajemo iz Službe ureda župana, županijski Savjet za zdravlje jučer je održao radni sastanak.

 

Okupljene predstavnike liječnička, sindikata te općina i gradova na početku je pozdravio zamjenik župana i predsjednik Savjeta Ivan Pal.  U prezentaciji ravnatelja županijskog Zavoda za hitnu medicinu dr. Mladena Vuljaka prisutni su upoznati sa svime što je do sada učinjeno vezano uz formiranje Zavoda. Uz to što je donesen Statut ustanove, Vuljak je naveo da su postignuti i dogovori o sanitetskim vozilima te korištenjima vozila, prostora i opreme. Ono što još treba učiniti odnosi se na traženje izdavanja suglasnosti za početak rada Zavoda, educiranje djelatnika te raspisivanje natječaja za potrebne liječnike i ravnatelja.

Članovi Savjeta također su raspravljali i o problematici pružanja usluge zdravstvene njege u kući, a na samom kraju ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla informirala je okupljene o smještaju udruga u zgradu Zavoda. Prema njenim riječima time će se uvelike podići kvaliteta rada samih udruga koje su svojom djelovanjem usko vezane uz područje zdravstva, poput Lige protiv raka i Udruge Hepatos.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nismo baš "tako" dobri

Gospodarstvo u našoj županiji je zapravo – osrednje, jedino prosječna plaća radnika ulazi u top 10!

Podravka, Radnik, Carlsberg, Hartmann i još nekoliko većih kompanija "kičma" su županijskog gopspodarstva. No, što zapravo govore podaci poslovanja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×