26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
program rada za 2021.

Savjet mladih Grada Đurđevca obogatit će život svoje generacije
S

Članovi Savjeta iznijeli su mnoštvo ideja i aktivnosti koje imaju za cilj promicati i zagovarati prava, potrebe i interese mladih.

Ne propustite

Konstituiran je Savjet mladih Grada Đurđevca, a izabrani članovi s predsjednikom Matijom Bažulićem održali su svoju drugu sjednicu na kojoj su donijeli Programa rada Savjeta mladih za 2021. godinu. Treba ga potvrditi Gradsko vijeće.

Iznijeli su, pritom, mnoštvo ideja i aktivnosti koje imaju za cilj promicati i zagovarati prava, potrebe i interese mladih, a kako bi saznali što je mladima potrebno na području grada, izradit će anonimnu anketu te je provesti online.

Također, jedna od 11 aktivnosti u sklopu njihovog novog programa je suradnja s obrazovnim institucijama, upoznavanje mladih sa studentskim stipendijama i mogućnostima upisa na studij u Đurđevcu te pomaganje Gradu, Turističkoj zajednici, ali i ostalim institucijama i udrugama u provedbi manifestacija tijekom godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

povezanost s prirodom

FOTO/VIDEO Petar: Budio sam se noću i dobio potrebu da u šumi sagradim saunu, oni koji s njom osjete povezanost će ju pronaći

Petar Unger iz Koprivnice velik je zaljubljenik u prirodu, a nedavno je usred jedne od šuma u okolici Koprivnice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×