dobra suradnja

Sigečki ŠRK Ivan Generalić uskoro kreće graditi novi ribolovni dom na jezeru Loka

Sve prisutne je pozdravio i načelnik općine Peteranec Krešimir Matijašić te im zahvalio na njihovom radu prvenstveno u očuvanju prirode i radu s mladim članovima, a naglasio je i vrlo dobru suradnju između Općine i kluba.

08:53h
0
Foto: Općina Peteranec
Foto: Općina Peteranec

U subotu je u društvenom domu u Sigecu održana 22. redovna izvještajna skupština Športsko-ribolovnog kluba Ivan Generalić iz Sigeca. Na početku skupštine predsjednik društva Danijel Čižmešija pozdravio je sve prisutne i podnio izvješće o radu za 2019. godinu.

Iz njegovog izvješća se moglo zaključiti da klub radi jako puno i kako iz godine u godinu dobiva sve više članova kojih je sada oko 230. U prijedlogu rada za 2020. godinu predsjednik kluba je istaknuo da je najvažniji projekt izgradnja novog ribolovnog doma na jezeru Loka u Sigecu. Glavni projekt za navedeni objekt je gotov te se uskoro očekuje dobivanje građevinske dozvole te početak radova koje bi zajednički financirali klub te Općina Peteranec. Sve prisutne je pozdravio i načelnik općine Peteranec Krešimir Matijašić te im zahvalio na njihovom radu prvenstveno u očuvanju prirode i radu s mladim članovima, a naglasio je i vrlo dobru suradnju između Općine i kluba.

Istaknuo je da će Općina sufinancirati izgradnju novog ribolovnog doma i pomoći u radu kluba kako je to činila i do sada. Nakon službenog dijela nastavljeno je druženje uz domjenak.

Foto: Općina Peteranec
Foto: Općina Peteranec

čitam...