15.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sat za planet Zemlju

Na simboličnih sat vremena ugasit će se javna rasvjeta na Trgu Svetog Trojstva
N

Ne propustite

U sklopu akcije Sat za planet Zemlju bit će održan i kratak program u kojem će sudjelovati Odred izviđača Ludbreg i Gradska knjižnica i čitaonica “Mladen Kerstner”, a počinje u 20 sati.

Grad Ludbreg uključit će se četvrtu godinu zaredom u najveću volontersku akciju Sat za planet Zemlju, kojoj je cilj potaknuti građane da donesu odluke o promjeni ponašanja u cilju očuvanja našeg planeta.

U sklopu akcije ove će se subote ugasiti svjetla na simboličnih sat vremena, od 20.30 do 21.30 sati. U sklopu akcije Sat za planet Zemlju bit će održan i kratak program u kojem će sudjelovati Odred izviđača Ludbreg i Gradska knjižnica i čitaonica “Mladen Kerstner”, a počinje u 20 sati.

Uz bok sa znamenitostima diljem svijeta i Hrvatske, na sat vremena ugasit će se i javna rasvjeta na Trgu Svetog Trojstva u Ludbregu.

“Sat za planet Zemlju”, u svijetu poznata kao Earth Hour, evoluirala je od inicijative australskog Sydneya iz 2007. godine u veliki globalni pokret.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nezgoda

FOTO Poplava u prometnoj koprivničkoj ulici, hidrant popustio i potopio cestu vodom

Prava poplava upravo se događa u Ulici Stari Brežanec u Koprivnici. Hidrant je "popustio" iz iz njega teče voda po...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×