IZVRIJEĐAO IM MAJKE

Policajcima poručio da mu mogu “popušiti k…”, sin Josipa Đakića završio u pritvoru

Podsjetimo, osim Tomislava, HDZ-ov saborski zastupnik Josip Đakić ima i sina Ivana Đakića, o kojem se često piše u crnoj kronici.

17:43h
0
Tomislav Đakić // Foto: Facebook

Sin saborskog zastupnika Josipa Đakića, 22-godišnji Tomislav Đakić, pritvoren je nakon što je pijan izvrijeđao četvoricu zagrebačkih policajaca, piše Telegram.


Kako neslužbeno doznaju, incident se dogodio u srijedu u poslijepodnevnim satima ispred zagrebačkog restorana Trnjanka. Tamo je policijska ekipa pozvana jer je, prema dojavi, došlo do sukoba više muškaraca.

Policajci su pred Trnjankom zatekli osobe koje su tražile intervenciju, ali i navodno vidno pijanog Tomislava Đakića. Čim je ugledao policajce, počeo je na njih vikati i psovati ih.  Bez obzira na to što je opetovano upozoren da se smiri i prestane s vrijeđanjem, mladić je policajcima poručio da mu mogu “popušiti k….”, te im je izvrijeđao majke. Jednog policajca Đakić je navodno i pljunuo.

Na kraju je mladić vezan i priveden u 8. policijsku postaju na zagrebačkom Trnju. Tamo je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola. Izmjerena mu je koncentracija od 1,5 promila alkohola u krvi, potvrđeno je Telegramu. Kako bi se otrijeznio, mladi Đakić hospitaliziran je u bolnici u Vrapču.

Podsjetimo, osim Tomislava, HDZ-ov saborski zastupnik Josip Đakić ima i sina Ivana Đakića, o kojem se često piše u crnoj kronici.

 

čitam...