25.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bibliobus vam dovodi u goste...

Šinterica Melanie Krog osnovnoškolcima podravskih općina objasnila što znači volontirati i kako se pravilno brinuti o životinjama
Š

Riječ je o programu koji Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica provodi od 2009. godine.

Ne propustite

Melanie Krog, u sklopu programa Bibliobus vam dovodi u goste…, gostujući u Sigecu, Peterancu, Legradu i Rasinji učenicima osnovnih škola prezentirala je aktivnosti Udruge Šinterice dobra srca, čija je članica.

S obzirom na to da su uočili potrebu za podizanjem svijesti o pravilnom ponašanju prema životinjama u područjima koja bibliobus obilazi, ispričala im je što znači volontirati i udomiti životinju te kako se o njima na pravilan način brinuti. Svoje znanje provjerili su kvizom na kraju radionice, pa i izrazili želju za pomaganjem udruzi donacijama.

Inače, riječ je o programu koji Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica provodi od 2009. godine. Namijenjen je stanovnicima općina u koje bibliobus dolazi, a za koje organiziraju književne susrete, igrokaze, predstave i predavanja. Ovogodišnji program planiran je istovremeno kao obilježavanje početka Mjeseca hrvatske knjige, uz Svjetski dan zaštite životinja.

Foto: Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana dodjela

Majstorski ispit položio 51 obrtnik, ravnateljica Kovačić: Pratite trendove, rastite, promovirajte svoje obrte

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije danas je 51 kandidat dobio svoju majstorsku diplomu na svečanoj dodjeli. Majstorski ispit uspješno je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×