28.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Škole obavezne provoditi javnu nabavu za opskrbu plinom i strujom
Š

Ne propustite

U utorak je u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održan radni sastanak predstavnika Županije s predstavnicima osnovnih i srednjih škola. Povod je taj što su škole su odnedavno obvezne provesti postupke javne nabave opskrbe električnom energijom i/ili opskrbe plinom.

Viša savjetnica za javnu nabavu u Službi ureda župana Vedrana Podnar pojasnila je predstavnicima škola pojedinosti oko provođenja javnih nabava u samoj Županiji i njenim ustanovama. Podnar je dala upute  o radnjama koje moraju poduzeti kako bi što prije započeli te što efikasnije proveli postupke javne nabave. S obzirom na novi Zakon o javnoj nabavi, u provođenju postupka najmanje jedan ovlašteni predstavnik naručitelja mora posjedovati važeći certifikat u području javne nabave. Kako škole nemaju zaposlenika s takvim certifikatom, Vedrana Podnar će sudjelovati u njihovim postupcima javne nabave, saznajemo iz Službe ureda župana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Javno nadmetanje

Treba vam bicikl ili neka druga zanimljiva stvar? Dođite u Policijsku upravu, cijene će biti sitnica!

Ako sate raspoloženi za nadmetanje i mogući dobar ulov za još bolju cijenu, Policijska uprava koprivničko-križevačka je mjesto gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×