18.5 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PREDSTAVLJENI KANDIDATI

Škoro prvi na listi Domovinskog pokreta za podravsko-prigorsko područje, Drele predvodi opciju u susjednim županijama
Š

Nositelj njihove liste u I. izbornoj jedinici je Zlatko Hasanbegović.

Ne propustite

Miroslav Škoro danas je, u Varaždinu, objavio nositelje svih lista Domovinskog pokreta za nadolazeće parlamentarne izbore te predstavio listu za III. izbornu jedinicu. Ujedno je najavljeno da će u kontekstu dijaspore, odnosno XI. izborne jedinice, Domovinski pokret podržati neovisnu listu generala Željka Glasnovića.

– Sutra u podne predajemo svoje liste u DIP-u u Hrvatskom saboru. Mogu reći da sam ponosan na sve ljude koji su na listama i pozivam vas da sutra dođete i posvjedočite kako to radi organizirana skupina ljudi koja se u politiku uključila zato što svoje voli. Nositelji naših lista su dr. Zlatko Hasanbegović za I. izbornu jedinicu, ja ću nositi našu listu u II. izbornoj jedinici, gospodin Davor Dretar će nositi listu u III. izbornoj jedinici, a u IV. izbornoj jedinici nositeljica će biti dr. Vesna Vučemilović. U V. izbornoj jedinici nositelj će biti Ivan Penava, u VI. dr. Stjepo Bartulica, a u VII. prof. dr. Slaven Dobrović. Nositeljica liste Domovinskog pokreta u VIII. izbornoj jedinici bit će dr. Carla Konta, a u IX. saborski zastupnik Hrvoje Zekanović. U X. izbornoj jedinici našu listu nosit će europarlamentarka Ruža Tomašić – rekao je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

Poznati Davor Dretar Drele kazao je kako on ne želi biti tipični političar. Želi, tvrdi, raditi za bolje sutra.

– Čast mi je i zahvalan sam što sam dobio priliku nositi listu Domovinskog pokreta u svojem kajkavskom kraju te ću dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat na ovim izborima – dodao je Drele.

Uz Dretara kao nositelja u III. izbornoj jedinici – koja uključuje nama susjedne županije, Međimursku i Varaždinsku – ostatak liste činit će drugi Ladislav Ilčić, a nakon njega idu Hrvoje Šlezak, Mladen Ptičar, Sandra Majsec, Ante Rončević, Igor Franulić, Nevenka Lončarić Jelačić, Blaženka Filipan-Žignić, Zdenko Beštek, Mirela Miklošić, Tin Hrgović, Marija Hertenlendi i Đurđa Bosnar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sa stilom

MODNI KUTAK Vamp crnka prošetala centrom grada, na trenutak kao da je vrijeme stalo

Koprivnička subotnja špica je poput kakve europske modne piste. Posebno nas vesele proljetni dani i nove kombinacije koje nagovješćuju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×