12.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
klub dijabetičara

Slatko srce podiže svjesnost o važnosti redovitog kontroliranja glukoze
S

U planu je obilježavanje Svjetskog dana srca, 29. rujna, sudjelovanje na tradicionalnoj Kestenijadi sredinom listopada te obilježavanje Svjetskog dana šećerne bolesti 14. studenoga.

Ne propustite

Članovi novoosnovanog Kluba dijabetičara Slatko srce koji djeluje u sklopu Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održali su prvi sastanak. Raspravili su o planu rada, nadolazećim aktivnostima, a voditelj Kluba Miroslav Kanisek prezentirao je temu Kako pripremiti dijete s dijabetesom za školu.

Obilježit će Svjetski dan srca, 29. rujna, kada će članovi Kluba u centru Koprivnice promovirati rad Kluba. U planu je i sudjelovanje na tradicionalnoj Kestenijadi koju organizira HPD Bilo Koprivnica sredinom listopada te obilježavanje Svjetskog dana šećerne bolesti 14. studenoga.

DCK Koprivničko-križevačke županije i tri gradska društva Crvenog križa Koprivnica, Križevci i Đurđevac organizirat će, zajedno s Klubom, razne sportske aktivnosti, radionice za djecu i njihove roditelje o pravilnoj prehrani, kako se psihički nositi s bolesti, o utjecaju koji dijabetes ima na samog oboljelog i obitelj te mogućim komplikacijama nepravilnog liječenja.

Redovito će informirati članove o novostima u liječenju dijabetesa, te povećati svijest o važnosti redovitog kontroliranja glukoze u krvi, i potruditi se postići što veću prihvaćenost i razumijevanje šire zajednice za oboljele od dijabetesa.

Najmlađi član Slatkog srca ima tri godine.

Foto: Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Više sreće nego pameti

Sjećate se jučerašnjeg slijetanja u Rasinji? Prometni mamlaz imao je 3,18 promila

Bili smo jučer na mjestu prometne nesreće koja se dogodila oko 6.50 u Rasinji u Kolodvorskoj ulici. Kako doznajemo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×