unutarstranački izbori

Slavko Tucaković objavio kandidaturu za predsjednika Županijske organizacije SDP-a

09:45h
0
dvd kutnjak antolovec
Slavko Tucaković // Foto: Arhiva

U narednom periodu planiran je obilazak terena te komunikacija sa što većim brojem članica i članova gradskih i općinskih organizacija.

Nakon što je u medijima najavio svoju kandidaturu za župana, Slavko Tucaković županijskoj izbornoj komisiji predao je kandidaturu za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Koprivničko-križevačke županije.

U narednom periodu planiran je obilazak terena te komunikacija sa što većim brojem članica i članova gradskih i općinskih organizacija.

– Na temelju prikupljenih informacija pristupit će se izradi programa rada budućeg vodstva županijske organizacije. S obzirom na trenutno stanje u organizaciji, smatramo da se jedino aktivnom i dvosmjernom komunikacijom sa članovima SDP-a Koprivničko-križevačke županije situacija može popraviti te stranku pripremiti za izlazak na lokalne izbore 2017. godine – kažu u priopćenju iz SDP-a.

Iz SDP-a navode kako će sve aktivnosti kandidata za predsjednika županijske organizacije imati će za cilj jačanje stranke i njenog članstva kako bi razvili bolji, jači, pobjednički SDP i preuzeli odgovornost za vođenje Koprivničko-križevačke županije te njenih gradova i općina.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW