24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Biti ili ne biti (svoja)

Sonja Delimar u koprivničkoj knjižnici predstavit će novu knjigu, ulaz je slobodan
S

Dosad je, poručuju organizatori predstavljala, objavila zbirku pjesama Zavođenje Zeusa (2016.) pod pseudonimom Glorija Jagoda Magdalena te nekoliko ciklusa pjesama u časopisima Forum, Kolo, Vijenac, Riječi, kao i na nekoliko internetskih portala.

Ne propustite

Biti ili ne biti (svoja): poetski dijalozi s hrvatskim autorima naziv je nove knjige Sonje Delimar koju će predstaviti u srijedu 9. lipnja, u 18 sati, u Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnici, odnosno na njezinu Stručno-znanstvenom odjelu.

Riječ je o profesorici hrvatskoga jezika, u statusu savjetnice, u koprivničkoj Gimnaziji Fran Galović. Dosad je, poručuju organizatori predstavljala, objavila zbirku pjesama Zavođenje Zeusa (2016.) pod pseudonimom Glorija Jagoda Magdalena te nekoliko ciklusa pjesama u časopisima Forum, Kolo, Vijenac, Riječi, kao i na nekoliko internetskih portala.

Novu zbirku, kažu, zasniva na konceptu dijaloga s hrvatskim pjesnicima, od Marka Marulića do današnjih pjesnika. Autor pogovora Davor Šalat naveo je kako “takva, osobna i alternativna, povijest hrvatske poezije „u stotinjak slika“ u velikoj je mjeri baš i iznjedrila autentičan lik intrigantnoga i privlačnog pjesništva Sonje Delimar.”

Predstavljanje knjige održat će se u okviru programa Šetnja kroz Stručno-znanstveni odjel – tema: poezija. Voditeljica programa bit će knjižničarska savjetnica Dijana Sabolović-Krajina, ulaz je slobodan, a za prisustvovanje nije potrebna prethodna najava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Optužni prijedlog

Koprivnička policija nema milosti, za 1,17 promila i vožnju pod zabranom traži kaznu 2000 eura!

Koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog sudu protiv jednog 40-godišnjaka zbog dva teža prometna prekršaja. Dotični je najesen prošle godine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×