osvrt na završetak međužupanijske lige

Sović: Želimo biti prvi i na kraju proljetnog dijela prvenstva

10:12h
0
Jesenski prvaci NK Tehničar 1974 iz Cvetkovca // Foto: www.facebook.com

Trener Sović ističe da o proljetnom dijelu još ozbiljno ne razmišlja, ali da misli da će malo osvježiti i ojačati kadar te da bi želio da Tehničar ostane prvi i nakon proljetnog dijela prvenstva.

Završio je jesenski dio prvenstva u Međužupanijskoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.


Naslov jesenskog prvaka suvereno je osvojio novak u ligi Tehničar 1974 iz Cvetkovca bez izgubljene utakmice. Možda je to za neke i iznenađenje, ali Tehničar je izrastao u jedan dobro uređen, dobro vođen i respektabilan klub.

Trener momčadi iz Cvetkovca je bivši sportski direktor Slavena Belupa, Roman Sović, kojeg smo zamolili za kratak osvrt na jesenski dio prvenstva.

– Sezonu smo uspješno priveli kraju mada na početku nismo znali snagu ostalih ekipa jer smo novi u ovoj ligi, ali kroz cijelu jesen pokazali smo ozbiljnost i kontinuitet te na kraju stekli lijepu prednost pred konkurentima prije proljetnog dijela natjecanja – kazao je Sović.

Trener Sović ističe da o proljetnom dijelu još ozbiljno ne razmišlja, ali da misli da će malo osvježiti i ojačati kadar te da bi želio da Tehničar ostane prvi i nakon proljetnog dijela prvenstva.

Prvi pratitelj Cvetkovčana je momčad Garića iz Garešnice koja je i jedina uz Slatinu uspjela ostati neporažena protiv Tehničara.

Križevci koji su također novaci u ligi, završili su na trećem mjestu što je vrlo dobar rezultat dok je jedan od glavnih favorita prvenstva momčad Pitomače završila tek na četvrtom mjestu s ogromnih devet bodova zaostatka za vodećim.

Podravac iz Virja je podbacio ove jeseni i zauzima tek deseto mjesto prije svega zbog brojnih neodlučenih rezultata, no vjerujemo da će se u proljeće probuditi jer imaju solidan igrački kadar i provjerenog trenera.

Od podravskih klubova u ligi još nastupa Graničar iz Đurđevca koji zauzima pretposljednje mjesto sa samo devet bodova i trebat će se dosta pojačati za proljetni dio ako će htjeti ostati u ligi i dograbiti minimalno jedanaestu poziciju na ljestvici.

Sve u svemu bila je ovo jako zanimljiva jesen u Međužupanijskoj ligi i ne sumnjamo da će takvo isto biti i proljeće.

čitam...