Jezero Šoderica

FOTO Spektakularan vatromet u ponoć oduševio posjetitelje Country vikenda

19:30h
0
Vatromet // Foto: Matija Gudlin
Vatromet // Foto: Matija Gudlin

Country vikend, jedinstvena manifestacija ovog tipa na našim prostorima ali i šire, i drugu godinu za redom izazvala je vrlo velik interes publike.

Jahanje mehaničkog bika, line dance, konjičke igre, koncerti i veliki vatromet obilježili su ovogodišnji Country vikend.


Iako je vjetar na Šoderici neumorno puhao, posjetitelji se nisu dali smesti. Program je s manjim zakašnjenjem održan pa su tako na pozornicu u kasnim poslijepodnevnim satima na pozornicu popeli Mali oglasi, bend iz Slovenije. Među publikom su se našli i svatovi koji su na Šoderici imali dogovoreno fotografiranje. Mladi bračni par kao i njihovi gosti zasigurno će pamtiti ovaj poseban dan koji je Country vikend učinio još zanimljivijim.

Nakon kratke pauze, koju su mnogi iskoristili za okrjepu u Saloonu, nastupaju Crooks and Straights. Svojom zabavnom svirkom i odličnom komunikacijom s publikom privukli su velik broj posjetitelja, koji su sa sigurne udaljenosti uživali u njihovom nastupu.

Točno u ponoć iznad jezera Šoderica nebo je osvijetlio spektakularan vatromet. Zabava se u i ispred Saloona nastavila do dugo u noć uz nastup grupe Tri Fri.

Još uvijek imate šansu iskusiti divlji zapad na Šoderici, prigodni program se nastavlja, a u 20 sati očekuje nas nastup Štublin banda.

čitam...