neviđeno kršenje mjera

Šprajcov komentar na Bandićev sprovod: ‘Nedostajalo je još da mu se poklone i Glavna država tužiteljica i ravnateljica Uskoka’

11:14h
0

Pogreb Milana Bandića bio je jedan od najbizarnijih društvenih događaja ikada. Država koja ga je još u subotu proganjala i prijetila mu zatvorom zbog korupcije i kriminala, utaje poreza, pogodovanja i namještenja javnih natječaja, danas ga je ispratila kao jednog od najvećih sinova naših naroda i narodnosti.

U ime te iste države koja je pokojnog Milana Bandića takorekuć još do jučer proganjala na vječni počinak ispratili su i predsjednik Hrvatskog Sabora i predsjednik Hrvatske Vlade, pjevala mu je klapa Hrvatske ratne mornarice, a jednako dubok naklon iskazali su mu i ministri hrvatske vlade i kolege s optuženičke klupe.

Nedostajalo je još da mu se poklone i Glavna država tužiteljica i ravnateljica Uskoka, ali zato su tu bile uvijek atraktivne zagrebačke mažoretkinje.

Da je Milan Bandić stigao napraviti scenarij za svoj pogreb vjerojatno bi baš tako izgledao jer što god o njemu rekli, čovjek je imao smisla za zajebanciju.