PRIJATELJI U ŠETNJI

Stella i Petar uvijek se istaknu i oduševe svojim stilom, a čizme koje je ona obula odišu karakterom

21:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Zamamna Koprivničanka Stella i njezin prijatelj, poznati Koprivničanac Petar koji dolazi iz stolarske obitelji Jagušić prošetali su centrom grada i baš uljepšali koprivničku špicu.

Što drugo i očekivati od ovih mladih ljudi koji su se uvijek izdvajali iz mnoštva svojim posebnim stilovima. Petar nas malo podsjeća na “zločestog dečka” koji je u oku mnogih žena privlačan zbog dječački razbarušene tamne kose i brade. Smeđi tonovi mu baš lijepo stoje, daju mu neku čar, a bordo patike idu fantastično uz ostatak outfita.

Stella je mnogima poznata silueta za DJ pultom, a iako je taj dio svog života stavila malo na stranu zbog svoje male obitelji, slatkog malog sinčića i muža, te ju ne viđamo često na koprivničkim ulicama, i dalje nas uveseljava svojim modnim izričajem. Široke hlače visokog struka i svijetlosive boje upotpunila je bijelom majicom i svijetlim bež kaputom, a bordo čizme koje je obula su jednostavno fantastične. S obzirom na dužinu i širinu pete daje nam do znanja da joj je jedino bitno da sve što na sebe obuče ili obuje odiše njezinim karakterom.

Kapica je šećer na kraju, podsjeća nas na dane kad je s DJ pulta puštala najbolje R&B zvukove i tjerala ljude na mrdoguz i odličnu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Baš su se lijepo uskladili!

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...
Loading...