RASKID SURADNJE

Stipić i Slaven Belupo rastali su se u prijateljskim odnosima, živopisni trener rekao je da ostaje veliki navijač kluba

Htio bih se zahvaliti svim navijačima Slaven Belupa i građanima grada Koprivnice s kojima sam proveo mnogo lijepih trenutaka u ovih gotovo dvije godine. Bilo je uspona i padova, a sa sobom ću ponijeti samo one lijepe i sretne trenutke, rekao je Tomislav Stipić.

15:20h
0
Tomislav Stipić // Foto: NK Slaven Belupo

Nogometni klub Slaven Belupo i sada već bivši trener Tomislav Stipić dogovorili su sporazumni prekid suradnje i rastali se u prijateljskim odnosima, objavio je klub danas na svom Facebooku. Da Stipić odlazi, zna se već neko vrijeme, jer je momčad na pripreme poveo novi trener Dean Klafurić.

– Hvala treneru Tomislavu Stipiću na svemu što je učinio za naš klub. Nogomet je specifičan i u ovom trenutku smo odlučili da je najbolje da svatko krene svojim putem. Drago mi je da se rastajemo u pozitivnom i prijateljskom ozračju te želimo Tomislavu sve najbolje u daljnjoj karijeri – rekao je direktor kluba Aleksandar Aleksovski.

S njim se složio i Stipić.

– Htio bih se zahvaliti svim navijačima Slaven Belupa i građanima grada Koprivnice s kojima sam proveo mnogo lijepih trenutaka u ovih gotovo dvije godine. Bilo je uspona i padova, a sa sobom ću ponijeti samo one lijepe i sretne trenutke. Klubu želim sve najbolje i ostajem veliki navijač – rekao je Tomislav Stipić.

čitam...