24.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pripremljeno veliko iznenađenje

STK Križevci najavili proslavu 10 godina kluba
S

U ovih 10 godina najveći im je problem što nemaju svoju vlastitu dvoranu gdje bi mogli trenirati djecu i pripremati ih na brojna natjecanja.

Ne propustite

Stolnotenski klub Križevci, u petak, 28.travnja s početkom u 18.30 sati u Multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Marković obilježavaju 10 godina kluba.

Na obilježavanju 10 godina kluba bit će prikazana kronologija slika postojanja kluba. Također, klub će podjeliti plakete pravnim i fizičkim osobama koji su pomogli da klub djeluje u gradu 10 godina i bez kojih stolnoteniski turnir ne bi bio prepoznatljiv diljem Republike Hrvatske i šire.

STK Križevci zahvaljuje svima koji su pomogli da klub ovoliko djeluje u gradu i što će djelovati još duže. U ovih 10 godina najveći im je problem što nemaju svoju vlastitu dvoranu gdje bi mogli trenirati djecu i pripremati ih na brojna natjecanja.

Nadaju se da će kroz koju godinu dobiti prostor koje bi uredili i imali svoj vlastitu dvoranu.

Stolnotenisači kluba donijeli su klubu veliki poklon, naslov prvaka županijske stolnoteniske lige, a drugo veliko iznenađenje klub će objaviti tokom proslave 28.travnja ili nešto kasnije putem priopćenja. Drugo iznenađenje je vrlo važno za promociju grada i turizma.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno u Brodiću

FOTO Okupili se na svetoj misi i blagoslovu vozača bicikala, motora i automobila

Kapelica svetog Vida u Brodiću, mjestu u općini Ferdinandovac, danas je vrvjela životom. Mnoštvo vjernika, znatiželjnika, vozača bicikala, motora i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×