Stolnotenisači Podravke 2 Superprinta prvaci Druge lige sjever

16:15h
0
Stolnotenisači Podravke 2 Superprinta // Foto: zsu-kc.hr

Stolnotenisači Podravke 2 Superprinta uvjerljivo su osvojili prvo mjesto u Drugoj stolnoteniskoj ligi sjever. Nakon što su jesenski dio natjecanja završili sa 9 pobjeda bez ijednog poraza, u proljetnom dijelu nastavili su istim tempom i četiri kola prije kraja prvenstva osigurali naslov prvaka.


Ukupno su od 18 susreta zabilježili samo 2 poraza i to u gostima, za što je zaslužno lagano opuštanje u zadnjim kolima kada je već osigurano prvo mjesto.

Najbolji igrač ekipe Podravka 2 je Sanjin Kovačević, koji je ujedno i najbolji igrač cijele lige sa svega 2 poraza u već spomenutim mečevima. Za Podravku 2 Superprint nastupali su Kovačević, Trešćec, Filipić, Štefan i Kolačko.

Kako se prva ekipa Podravke plasirala u Superligu, otvorila se mogućnost da druga ekipa  nastupi na kvalifikacijama za viši rang. Sada slijede kratke i intenzivne pripreme za kvalifikacijski ciklus gdje će se stolnotenisači Podravke , idući vikend, u društvu ekipa iz Varaždina, Čakovca, Slavonskog Broda, Siska i Vinkovaca pokušati plasirati u viši rang, Prvu hrvatsku ligu istok.

Izvor: zsu-kc.hr

čitam...