I DALJE JE SVE U REDU

Stožer ponovno obišao općinu Kloštar Podravski: Svi se drže donesenih mjera

Iz Stožera civilne zaštite općine Kloštar Podravski izvijestili su kako se stanovništvo ove općine i dalje drži donesenih mjera zaštite.

11:49h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Iz Stožera civilne zaštite općine Kloštar Podravski izvijestili su kako se stanovništvo ove općine i dalje drži donesenih mjera zaštite.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Nismo zatekli nikakva neovlaštena okupljanja i nepotrebna zadržavanja na javnim površinama. Treba napomenuti da se u trgovinama i ostalim objektima koje još uvijek obavljaju djelatnost ne nalaze više od dvije osobe u prostoriji koje se pridržavaju Mjerom civilne zaštite propisanog razmaka. Svi prodavači su opremljeni zaštitnim maskama odnosno rukavicama. Dezinfekcijska sredstva se nalaze ispred svih trgovina – stoji u priopćenju.

– Provjerili smo nekoliko teretnih vozila čiji su vozači redovno imali propusnice. Gerontodomaćice i članovi civilne zaštite obavili su dvadeset i dvije dostave namirnica i lijekova skupini ljudi starijoj od 65 godina kako se ne bi izlagali nepotrebnom riziku. Prema Mjerama zaštite obradili smo 58 Zahtjeva za izdavanje propusnice. Odobrili smo 37 zahtjeva odnosno odbili smo 21 zahtjev zato što navedeni zahtjevi nisu bili u skladu s Odlukom o napuštanju mjesta prebivališta i stalnog boravka – zaključili su iz Stožera civilne zaštite na čelu s načelnikom Ivanom Čupenom.

Podsjetimo, obrazac zahtjeva za propusnicu, ako ste s područja općine, možete preuzeti sa stranica Općine Kloštar Podravski ili ispuniti ispred ulaza u zgradu općine.

 

čitam...