SLIJEDI DRŽAVNO NATJECANJE

Strijelci Podravke iznimno uspješni na županijskom prvenstvu, nanizali su prva mjesta

Marin Mlinarić nastupio je u disciplini velikokalibarskog revolvera 10+10 otpucavši 184 kruga i osvojivši prvo mjesto.

08:34h
0
seniori vk pištolj revolver scaled
Foto: SŠK Podravka

Seniori Streljačkog športskog kluba Podravka ostvarili su rezultatske norme na prvenstvu Koprivničko-križevačke županije u gađanju velikokalibarskim pištoljem i revolverom, plasiravši se na državno prvenstvo.

U disciplini velikokalibarskog pištolja 10+10 prvo mjesto sa 180 otpucanih krugova pripalo je Borisu Kovačiću. Drugo mjesto sa 172 krugova osvojio je Marin Mlinarić ispred trećeplasiranog Zorana Hemeteka koji je imao 160 otpucanih krugova.

Kod discipline velikokalibarskog pištolja 15+15 prvo mjesto s 263 kruga pripalo je Marinu Mlinariću ispred Borisa Kovačića s 247 otpucanih krugova. Plasman na treće mjesto ostvario je Zoran Hemetek s 247 otpucanih krugova i slabijom zadnjom serijom. Marin Mlinarić nastupio je u disciplini velikokalibarskog revolvera 10+10 otpucavši 184 kruga i osvojivši prvo mjesto.

Seniorska ekipa Podravke u sastavu Boris Kovačić, Marin Mlinarić i Zoran Hemetek osvojila je naslov ekipnih županijskih prvaka u svim disciplinama te će nastupiti na državnom prvenstvu u Zagrebu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW