Studena i dalje glavni sponzor ATP turnira u Umagu

16:30h
0

100212-atp-mPodravka će preko svoje vode Studena i dalje biti glavni sponzor teniskog ATP turnira Studena Croatia Open, koji će se u Umagu održati od 26. srpnja do 1. kolovoza 2010. godine.

Prošle godine iznos sponzorstva bio je oko 400.000 eura, no cifra je za ovu godinu smanjena. Ipak, zbog dobrih poslovnih odnosa s Istraturistom, Podravka će i dalje snažno podupirati umaški ATP, a iznos ovogodišnjeg ugovora proglašen je poslovnom tajnom.

Ovogodišnji sponzorski ugovor u petak su u Koprivnici potpisali član Uprave Podravke Marin Pucar i član Uprave Istraturista Željko Kukurin.

– Podravka je likvidna kompanija i zadovoljstvo nam je što možemo biti dio takvih značajnih projekata u 2010. godini. Podravka je odlučila ostati uz svoje partnere i zato nastavljamo dugogodišnju suradnju s Istraturistom, koja je započela malim komercijalnim sponzorstvom koji je prerastao u uspješan partnerski odnos. Unutar naše kompanije budžeti su kreirani pažljivo i marketinški racionalno u skladu s ovom godinom i u ovom trenutku mogu reći da Podravka nastavlja sa svojim razvojnim i marketinškim planovima – izjavio je Marin Pucar.

Član Uprave Istraturista Željko Kukurin rekao je kako će prvo izdanje turnira u trećem desetljeću biti uspjeh za obje kompanije:

– “Studena Croatia Open” sinonim je za gospodarski i društveni događaj u Hrvatskoj. Za uspjeh turnira zaslužni su i partneri, budući da je riječ o sinergiji turizma, gospodarstva i lokalne zajednice pa me posebno raduje što nastavljamo davno započetu suradnju.

Direktor turnira Vanja Božičković najavio je da će turnir i ovaj put ugostiti najpoznatija imena iz svijeta tenisa, s tim da se očekuje i nastup većeg broja hrvatskih igrača.

– Vrhunski tenis, zabava i ljepota ključne su odrednice našeg turnira koji iz godine u godinu dokazuje svoju kvalitetu u sportu i turizmu, a ove ćemo ga godine obogatiti i novim pogodnostima za posjetitelje – rekao je Božičković.

Na kraju ćemo spomenuti i dobru vijest za koprivničke sportske klubove. Naime, Uprava Podravke donijela je odluku o novim sponzorskim ugovorima sa sportskim klubovima. Poznato je da u 2009. godini većina koprivničkih klubova od Podravke nije dobila ni lipe, a nisu financirani ni klubovi koji nose Podravkino ime. Međutim, situacija bi se po tom pitanju u ovoj godini ipak trebala popraviti. Više detalja o iznosima pojedinih sponzorstava očekuje se uskoro.

čitam...