7.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pravna klinika

Studenti prava u srijedu će u Koprivnici pružati besplatnu pravnu pomoć
S

Klinika u prvom redu pruža pravne savjete, a studenti mogu pomoći i u sastavljanju raznih pismena i podnesaka u upravnim i drugim postupcima

Ne propustite

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu, koji građanima pružaju besplatnu pravnu pomoć, u srijedu će ponovno navratiti u podravsku metropolu. Ovaj put 12. siječnja, i to u sklopu projekta Pravne klinike. U koprivničkoj Gradskoj vijećnici na Zrinskom trgu dežurat će od 10 do 13 sati.

Besplatnu pravnu pomoć mogu zatražiti svi zainteresirani građani. Uvjet je da sa sobom ponesu fotokopiju osobne iskaznice i dokumentacije vezane uz pravni problem koji imaju.

Klinika u prvom redu pruža pravne savjete, a studenti mogu pomoći i u sastavljanju raznih pismena i podnesaka u upravnim i drugim postupcima.

Studenti samostalno i kolektivno obrađuju primljene slučajeve, pri čemu im po potrebi pomažu akademski mentori – suradnici, znanstveni asistenti i profesori.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čestitamo!

Anđela Lenhard Antolin dobila Povelju Hrvatskog sabora kulture za izuzetna dostignuća

Novinarki Anđeli Lenhard Antolin Hrvatski sabor kulture dodijelio je Povelju za izuzetna dostignuća na području kulturno-umjetničkog amaterizma i obogaćivanje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×