0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bespovratna sredstva

Studenti prijavite svoje kulturne, sportske i zabavne projekte
S

Ne propustite

U 2016. godini Studentski centar Varaždin dodijelit će 100.000 kuna bespovratnih sredstava, a visina financijske potpore ovisit će o kvaliteti projketne prijave, broju pristiglih prijava te raspoloživim sredstvima.

Studentski centar Varaždin i ove godine raspisao je poziv za prijavu projekata za zadovaljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata koji studiraju u Koprivnici, Križevcima, Varaždinu, Čakovcu i Bjelovaru.

Prijaviti se mogu redoviti studenti, studentske udruge te udruge, poduzeća i ustanove iz područja kulture i sporta.

U 2016. godini dodijelit će 100.000 kuna bespovratnih sredstava, a visina financijske potpore ovisit će o kvaliteti projketne prijave, broju pristiglih prijava te raspoloživim sredstvima.

Poziv ostaje otvoren sve dok se predviđena sredstva ne potroše.

Projekti se dostavljaju osobno na urudžbeni zapisnik ili šalju poštom na adresu Studentski centar Varaždin, Povjerenstvo za ocjenu projekata, Julija Merlića 9, 42000 Varaždin.

Svu potrebnu dokumentaciju, kriterije odaabira te obrazac za prijavu možete pronaći na službenim internetskim stranicama Studentskog centra.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti