Student servis

Studentima je u ponudi pregršt poslova, a satnice idu gore, Patrčević: Rad tijekom studija stvara radne navike i širi vidike

Pomoćnik predstojnika student servisa Bojan Patrčević poručio je studentima kako rad tijekom studija stvara radne navike, širi vidike, povezuje ljude, stvara kontakte i poznanstva te financijski rasterećuje roditelje.

12:51h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva
Ilustracija // Foto: Arhiva

Carlsberg, Podravka, Ipsos, trgovine, ugostiteljstva i mnogi drugi ovih dana tragaju za studentskom radnom snagom.

Pomoćnik predstojnika student servisa Bojan Patrčević poručio je studentima kako rad tijekom studija stvara radne navike, širi vidike, povezuje ljude, stvara kontakte i poznanstva te financijski rasterećuje roditelje. Naglašava da su trenutne satnice od 20 kuna na više, s tim da su na snazi i naknade na osnovnu satnicu nedjeljom i praznikom te rad noću.

Poslodavcima je pak prednost brzo i lako zapošljavanje studenata, a davanja za rad studenata je 17.5 posto.

Bojan Patrčević // FOTO: SC Koprivnica
Bojan Patrčević // FOTO: SC Koprivnica

– Napominjem da i studenti iz Koprivnice koji studiraju u drugim gradovima te tamo nađu studentski posao mogu našom uslugom web servisa samostalno dizati ugovore ukoliko su učlanjeni. Isto tako, od 2006. godine članstvo se automatizmom produžuje samim produženjem prava studenta, tako da studenti ne moraju gubiti vrijeme – rekao je Patrčević.

Dodao je kako studentski centar nudi i dodatne djelatnosti poput raznih potpora studentima za projekte sportskog, zabavnog ili nekog drugog područja. Također, na stranicama se mogu pronaći oglasi za smještaj studenata, a imaju i lokalno povjerenstvo za kontrolu kvalitete prehrane.

Sve poslove koji se trenutno nude, možete pronaći OVDJE.

čitam...