20.7 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VELIKO SRCE

Supernova donirala opremu i uređaje vrijedne 48.000 kuna bolnicama u Varaždinu i Koprivnici
S

Ne propustite

S dubokom zahvalnošću, velikom podrškom i maksimalnim poštivanjem aktualne situacije pune izazova, trgovački centri Supernova Koprivnica i Varaždin donirali su Općoj bolnici T. Bardek u Koprivnici i Službi za kirurške bolesti Opće bolnice u Varaždinu opremu u punoj vrijednosti od gotovo 50.000,00 kuna.

Ravnatelju koprivničke bolnice Mati Devčiću, dr. med., spec. anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenje te subspec. intenzivne medicine, uručeni su profesionalni oksimetri ― uređaji za mjerenje zasićenosti kisikom u krvi. Također, pročelnik Marko Hlebar, dr. med., spec. opće kirurgije, ortopedije i traumatologije te subspec. traumatologije, preuzeo je za potrebe operacijske dvorane na odjelu kirurgije dva TV-uređaja, četiri klimatizacijske jedinice i više od pet stotina zaštitnih maski te dezinfekcijskih sredstava, koje je donirala Farmacia, dok su svi uređaji kupljeni isključivo u trgovinama Farmacia i Elipso u sklopu shopping centra. Donaciju je u ime Supernove predala upraviteljica Patricija Tkalčec, univ. spec. oec., mag. germ., mag. croat., prof.

Veliko srce SUPERNOVE

Od početka svojeg djelovanja 2008. godine Supernova Varaždin i Koprivnica aktivno podupiru gospodarski razvoj svoje lokalne zajednice, bilo da je riječ o mogućnostima zapošljavanja, humanitarnim aktivnostima i/li podržavanjem dobrotvornih projekata. Posebno je istaknuta 2012. godina, kada je tada šesteročlana grupacija trgovačkih centara darovala dječje igračke i odjeću u vrijednosti od 1,3 milijuna HRK lokalnim dječjim ustanovama i Caritasu.

Supernove Varaždin i Koprivnica vjerno sponzoriraju Motomrazove, Biciklijadu i športske klubove, podupiru rad udruge za savjetovanje i udruge za djecu s teškoćama u razvoju Uz tebe sam, udruge Crveni nosevi (klaunovidoktori), zatim akcije gradskog društva Crvenog križa, jednako kao i angažman socijalne samoposluge Kruh sv. Antuna. Prošle godine udruzi osoba s invaliditetom Bolje sutra i udruzi za pomoć osoba s intelektualnim teškoćama Latice darovana je vrijedna donacija od više od 100 komada namještaja, koje su udruge iskoristile za opremanje svojih novih prostora.

Kao još jedan primjer društveno odgovornog poslovanja godine 2018., povodom 10. obljetnice djelovanja lanca trgovačkih centara, naročito je pozitivno ostala zapamćena donacija u vrijednosti od više od 20 tisuća kuna Odjelu za neonatologiju i JIL novorođenčad Opće bolnice u Varaždinu. Supernova Varaždin i Supernova Koprivnica stoga nastavljaju poduzimati mjere za pozitivan utjecati na razvoj lokalne zajednice ne samo za vrijeme božićnih blagdana, već i tijekom cijele godine.Supernova donira 48.000 kuna bolnicama u Varaždinu i Koprivnici

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×