Nastavak slijedi

Sutra opet nema nastave u našoj županiji, prosvjetari idu u Zagreb izvesti glazbeni performans Plenkoviću

Prosvjetari će sutra u 11 sati doći i pred Banske dvore te će, kako su ironični najavili sindikalni čelnici, izvesti "sindikalno-prosvjedni kulturno umjetnički program na kojem će nastupiti sindikalni band aid Škola za život" na Markovu trgu.

14:53h
0
Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Sutra nastave neće biti, objavili su sindikati, u četiri županije, a to su Istarska, Varaždinska, Koprivničko-križevačka te Krapinsko-zagorska.

Prosvjetari će sutra u 11 sati doći i pred Banske dvore te će, kako su ironični najavili sindikalni čelnici, izvesti “sindikalno-prosvjedni kulturno umjetnički program na kojem će nastupiti sindikalni band aid Škola za život” na Markovu trgu, piše 24sata.

– Ustanovili smo da premijer jako voli glazbu i da je izrazio zadovoljstvo pjesmama koje smo pustili na prosvjedu 5. rujna pa ćemo mu pustiti repertoar još nekoliko glazbenih brojeva – istaknuo je Branimir Mihalinec.

– Današnji rezultati odaziva štrajku u osnovnim školama, koji iznosi 99,23 posto, doista nadahnjuju i pokazuju visok stupanj osviještenosti i želje za borbom za dostojanstvo. Ovaj postotak jasna je poruka Vladi, zaposlenici u sustavu obrazovanja nikad nisu bili čvršći, hrabriji i dostojanstveniji u borbi za bolju budućnost – istaknula je čelnica Sindikata učitelja, Sanja Šprem.

čitam...
Loading...