Omiljeni plišanci ili opasnost za našu djecu?

Svetište iz Podravine upozorava roditelje na Zdravoljupce: Je li Rajčica Rajka neumrla krvopija i vampir koji uništava život?

Prije nego krenemo kupovati 'slatke, male paradajziće' našoj djeci, možda bi se bilo korisno i dobro informirati što se to prezentira našoj djeci, i sa čime se to ona igraju - kažu iz ludbreške crkve.

19:00h
0
Screenshot: YouTube

Zdravoljupci, popularni plišanci za kojima klinci luduju, neizbježni su kamo god se okrenuli ovih dana. Tako ih je primijetilo i Svetište Predragocjene Krvi Kristove iz Ludbrega, koje je na svom Facebook profilu odlučilo upozoriti roditelje na ove igračke.

– I naš Grad zavladala je Zdravoljupcomanija. Pa prije nego krenemo kupovati ‘slatke, male paradajziće’ našoj djeci, možda bi se bilo korisno i dobro informirati što se to prezentira našoj djeci, i sa čime se to ona igraju – kažu iz ludbreške crkve.

Svojim pratiteljima priložili su članak portala bitno.net u kojemu se govori o Rajčici Rajki, Zdravoljupcu zbog kojeg je autorica članka, kako kaže, “skoro pala s bicikla” jer je shvatila da nalikuje na vampira.

– Okrenula sam se biciklom da ju bolje pogledam i – skoro pala s bicikla. Rajčica Rajka stvarno je vampir!!! Vampir brani od vršnjačkoga nasilja?!? Vampir, koji je simbol nasilja?!? Vampir, koji ubija svojim nasiljem?!? Što je to??? – osupnuta je autorica.

Cijeli tekst o Zdravoljupcu-krvopiji možete pročitati ovdje.